1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birce Akalay'dan Şahmaran'a yönelik eleştirilere tepki: Çok ağır eleştiriye karşıyım

Birce Akalay Şahmaran dizisini çok beğendiğini belirtti.

Birce Akalay’dan Şahmaran’a yönelik eleştirilere tepki: Çok ağır eleştiriye karşıyım
Şahmaran dizisine bir destek de Birce Akalay’dan geldi. Birce Akalay şu günlerde Kuş Uçuşu dizisinin çekimlerini tamamlanmak üzere… Etiler’deki bir AVM’de alışveriş yaparken görüntülenen Akalay son olarak Şahmaran dizisini izlediğini söyledi. Diziye destek veren başarılı oyuncuya yapılan sert eleştiriler hatırlatıldı.
Akalay, “En son Şahmaran’ı izledim. Çok da beğendim. Yorumlarını yaptım. Beğeni insanları bağlayan bir şey  ve çok göreceli… Kimisi beğeniyor, kimisi beğenmiyor. Ben her zaman çok ağır eleştiriye karşıyım. Çünkü orada bir emek var, bir hikaye var… O hikâyenin içinde kaybolabiliyorsanız, kayboluyorsunuz. Ben oyuncu olduğum için içinde kaybolmayı tercih ediyorum. Şahmaran çok iyi bildiğim bir hikaye… Mardin’e gidip geldiğim için ve etkisinde kaldım. Çok da sevdim. İnsanların yorumları insanları bağlıyor tabii ki…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Reyting savaşı başlıyor… Aile ve Adım Farah peş peşe yayınlanıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir