1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Reyting savaşı başlıyor... Aile ve Adım Farah peş peşe yayınlanıyor

Ekranda büyük bir reyting yarışı yaşanacak. Aile ve Adım Farah'ın planlanan yayın tarihleri belli oldu.

Reyting savaşı başlıyor… Aile ve Adım Farah peş peşe yayınlanıyor

“Aile” ve “Adım Farah” hem başrol star oyuncuları, hem de iddialı konularıyla merakla bekleniyor. Kulislerdeki bilgilere göre eğer son dakika bir değişiklik yaşanmazsa “Aile” 14 Şubat Salı yani Sevgililer Günü’nde Show TV’de seyirciyle buluşacak. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi olan, fark yaratan oyunculuklarıyla adlarından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı buluşturan Ay Yapım imzalı “Aile” güçlü kalem Hakan Bonomo’nun imzasını taşıyor.

Aile’den hemen sonra ise Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında gelen Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in bomba dizisi “Adım Farah” seyirciyle buluşacak. Üç başarılı senarist Deniz Dargı, Cenk Boğatur, Cem Görgeç’in yazdığı O3 Medya imzalı dizinin FOX’ta 15 Şubat Çarşamba günü ekranda olması planlanıyor.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir