1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sahipsizler’e Firuze ve kızı Bahar geliyor

“Sahipsizler”in ikinci sezon çekimleri yeni bir değişiklik olmazsa 25 Ağustos’ta başlayacak. Cem Karcı’nın yönettiği dizinin kadrosuna iki yeni karakter katılacak.

Sahipsizler’e Firuze ve kızı Bahar geliyor

Star TV’nin OGM Pictures imzalı dizisi “Sahipsizler”in ikinci sezon çekimleri yeni bir değişiklik olmazsa 25 Ağustos’ta başlayacak. Cem Karcı’nın yönettiği dizinin kadrosuna iki yeni karakter katılacak.

Dizinin sezon finalinde ekibe veda eden Cevdet’in (Reha Özcan) eski aşkı Firuze ve kızı Bahar ekibe dahil olacak. Firuze rolü için Esra Ronabar’la imza aşamasına gelindi. Bahar için yetenekli genç yıldızlarla görüşmeler sürüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Teşkilat’ın Sacide’si Ebru Nil Aydın “Eşref Rüya”da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir