1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Şahane Hayatım" dizisinde Hilal Altınbilek'in gençliğini Zeynep Yüce oynuyor

Hilal Altınbilek'in başrolünü canlandırdığı "Şahane Hayatım" dizisinde güzel oyuncunun çocukluğunu genç bir yetenek canlandırıyor.

“Şahane Hayatım” dizisinde Hilal Altınbilek’in gençliğini Zeynep Yüce oynuyor

“Şahane Hayatım” dizisi merakla bekleniyor. FOX‘ta cuma akşamları yayınlanması beklenen Ay Yapım imzalı dizinin afişinin ardından bugün ilk fragmanı da yayınlandı.Çocukluğunda ezilen, yok sayılan ve çirkin bulunan Şebnem’in bir dizi estetikle kendisini yeniden var etme ve zengin bir hayata adım hikâyesini anlatan dizinin fragmanı çok beğenildi. Dizide sık sık Şebnem’in (Hilal Altınbilek) geçmiş yılları da gözler önüne serilecek. Çağrı Bayrak‘ın yönettiği, Meriç Acemi’nin yazdığı dizide yaşam standartlarını korumak için büyük bir savaşın içine girecek olan başrol oyuncusu Hilal Altınbilek‘in çocukluğunu genç yetenek Zeynep Yüce canlandırıyor. CAS Oyunculuk Atölyeleri‘nde eğitim gören ve keman sanatçısı olan Zeynep Yüce, “Damdaki Kemancı” adlı oyunda da rol alıyor. “Şahane Hayatım”, Köse’nin ilk önemli dizisi…

thumbnail
Önerilen Yazı
Fenomen dizi “Şahsiyet”in yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir