1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Safir'in Feraye'sinden Fransa çıkarması

Özge Yağız başrolünü oynadığı Safir dizisiyle Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen Festiculture etkinliğinde Yılın Sevilen Kadın Dizi Oyuncusu Ödülü'nün sahibi oldu.

Safir’in Feraye’si Özge Yağız’dan Fransa çıkarması

“Safir” dizisinin Feraye’si Özge Yağız Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen Festiculture etkinliğinde Yılın Sevilen Kadın Dizi Oyuncusu Ödülü’nü aldı. 15 bin kişinin katıldığı etkinlikte Özge Yağız gösterilen büyük ilgiye teşekkür etti. Özge Yağız Pantene Altın Kelebek, Harpers Bazaar Yılın Yükselen Oyuncusu Ödülleri‘nin ardından Fransa’dan gelen bu ödülle aralık ayında üç önemli ödül birden almış oldu.

Safir’in yönetmeni Semih Bağcı da Lyon’da “Yılın En Sevilen Yönetmeni Ödülü”nüaldı. Ödül töreninin sunuculuğunu sevilen oyuncu Gaye Turgut Evin yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in Şengül’ü 3 haftadır neden dizide yok?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir