1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Safir" dizisinin aşıkları Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül Katar yolcusu

Geçen günlerde final yapan Safir dizisinin başrol oyuncuları Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül hafta sonunu Katar’da geçirecek. 

“Safir” dizisinin aşıkları Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül Katar yolcusu

Hafta sonu Katar birçok ünlü Türk oyuncuyu ağırlayacak. MotoGP nedeniyle düzenlenen organizasyona “Safir” dizisinin başrol oyuncuları Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül katılacak. Beraberlik yaşadıkları iddialarını şimdiye kadar kabul etmeyen ikili hafta sonu motor yarışlarını izleyip etkinliklere katılacak.

Yarın akşam Katar’a gidecek onur konuklarının başında Alp Navruz, Gülsim Ali, Emre Bey, Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Burcu Kıratlı, Çağla Şimşek de var. MotoGP’ye davet edilen Kerem Bürsin’in geçen sene gidemediği Malaga Film Festivali’ne katılacağı, Salih Bademci’nin reklam çekimi olduğu, Ahsen Eroğlu’nun da oynayacağı kısa filmin hazırlık çalışmaları nedeniyle Katar’a gidemeyeceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızıl Goncalar”ın Affan’ı belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir