1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Sadık Ahmet" filminin çekimleri başladı

Batı Trakya Türklerinin Efsanevi liderinin etkileyici yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyan "Sadık Ahmet" filmi sete çıktı.

“Sadık Ahmet” filminin çekimleri başladı

“Sadık Ahmet” filmi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. MCG Film’in patronu M.Cüneyt Göz Medya imzalı film, dün sete çıktı. Proje tasarımı Muhammet Usta’ya, senaryosu Mert Dikmen ait filmin yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın oturuyor. Yakın tarihin unutulmaz kahramanlarından Dr. Sadık Ahmet’in hayatını anlatan film, Batı Trakya Türklerinin uzun yıllar boyu gasp edilen haklarını geri kazanmak için ömrünü harcamış bir kahramanın hikayesini beyaz perdeye aktaracak.

Turgay Aydın‘ın Sadık Ahmet’e hayat verdiği filmde Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Erkan Can, Ozan Akbaba, Renan Bilek, İlker Aksum, Taner Rumeli, Suzan Kardeş, Burak Satıbol, Cemal Toktaş, Bade Tokel ve Aslıhan Yüsra Yılmaz gibi ünlü isimler yer alıyor. Çekimleri Edirne, Gümülcine ve Atina’da yapılacak olan “Sadık Ahmet” filmi, ocak 2024’ten itibarenTürkiye, Doğu Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere tüm dünyada sinema izleyicisi ile buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bülent İnal, Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir