1. Anasayfa
  2. Dizi

Sadakatsiz dizisine 2 yeni oyuncu

Sadakatsiz dizisine 2 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş

Başrolünü Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı “Sadakatsiz” dizisi ikinci sezonunda da reytingleri alt üst ediyor.

Doktor Asya’nın eşi tarafından aldatılmasıyla başlayan hikâye bu sezon bambaşka bir noktaya taşınmıştı. Yeni oyuncularla renklenen diziye 2 yeni oyuncu katıldı.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin yılbaşı arası sonrası ekibine Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal katıldı. İki oyuncu Ali’nin (Alp Akar) kız arkadaşının anne ve babasına hayat verecek.

Gizem Ünsal kimdir?

1990, İstanbul doğumlu. Tiyatro oyunculuğu da olan Gizem Ünsal, 2017 yılından itibaren film ve dizilerde rol almaya başladı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra Bize Müsade filminde oynadı. … Ayça Çinkitaş Kardeş’in Ajansına kayıtlı olan Gizem Ünsal, yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Deniz Karaoğlu kimdir?

Tiyatro oyuncusu ve yönetmeni. Sinema ve dizi film oyuncusu, senaryo yazarı. 1982, İstanbul doğumlu.

2009 yılında Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuş ardından Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır.

Ödüllü bir tiyatro yönetmeni ve oyuncusu olan Deniz Karaoğlu, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2007 yılından itibaren birçok film ve dizide rol aldı.

2007-2011 arası Arka Sokaklar dizisinde 5 sezon oynadı. Son yıllardaki çalışmaları itibariyle; 2018 yılında Gülperi dizisinde Ertuğrul, 8. Gün dizisinde Kemal karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almaya devam ediyor.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir