1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızılcık Şerbeti" 12 reytingi geçip kendi rekorunu kırdı

Show TV’nin Gold Film imzalı dizisi “Kızılcık Şerbeti” dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle rakiplerinin yayında olmamasının da etkisiyle her üç kategoride de zirvede yer aldı. 

“Kızılcık Şerbeti” 12 reytingi geçip kendi rekorunu kırdı

“Kızılcık Şerbeti” dizisi ikinci sezonunda da toplumun her kesiminin ilgisini çekerek her hafta izlenme oranlarını artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor. Gold Film’in imza attığı dizi, dün akşam tüm seyirciler’de 9.68 reyting 26.78 izlenme payı, ABC1’de 12.11 reyting, 32.21 izlenme payı, AB grubunda ise 11.28 izlenme oranı 33.21 izlenme payıyla günün en çok izlenen yapımı oldu.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’yı buluşturan dizi reytinlerdeki başarısını sosyal medyada da sürdürdü. Dizi Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 6 saat, Kıvılcım ile 8 saat 30 dakika sosyal medya platformu X’te trendlerde kalarak hem ekranda, hem de sosyal medyada fırtına gibi esti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cansu Tuman Survivor’dan sonra FOX’un “Kopuk” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir