1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Prens'le rekor kıran Giray Altınok'tan Güldür Güldür Show açıklaması

Hem yazar, hem de komedyen kimliğiyle büyük beğeni toplayan Giray Altınok'un Prens dizisi blutv'de izlenme rekoru kırıyor.

Prens’le rekor kıran Giray Altınok’tan Güldür Güldür Show açıklaması

Giray Altınok “Prens” dizisinin ardından “Karşılaşmalar” projesinin çekimlerini gerçekleştiriyor. Hem yazarlık, hem de oyunculuk yönüyle büyük beğeni toplayan Altınok, kendi projelerine zaman ayırmak için “Güldür Güldür Show” programına veda etmişti. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk olan Altınok “Güldür Güldür’e muhtemelen dönüş olmaz. Çok müthiş bir keyifti Güldür Güldür‘de olmak… Arkadaş grubum, en yakın arkadaşlarım hâlâ orada… Zaten çekimlere falan da gidiyorum arada vaktim olduğunda…  Kulis sohbetlerini çok özlüyorum çünkü…” dedi.

BKM‘nin evi gibi olduğuna vurgu yapan Altınok “Vaktin büyük bir bölümünü Güldür Güldür‘e ayırınca bunları yapmakta zorlanmaya başladığımı hissetmiştim en son… Oradan ayrılan herkes çok tatlı ayrıldı. BKM bir evdir.. Gidersin sonra başka bir şey için geri döner yine yaparsın. O yüzden hem Necati (Akpınar) abiye hem Elif (Yakarçelik) hanım, hem Güldür Güldür tamamı benim ailem gibi… Hiçbir sıkıntım yok ama şu dönemde kendi yaptığım işleri üretme, yeşillendirme zamanı…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu çift Londra yolcusu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir