1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

 Pınar Deniz’in Emmy sevinci çığlığı

Üçüncü sezonunda da izlenme rekorları kıran Yargı dizisi dün gece 51. kez gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünün sahibi oldu. 

Pınar Deniz’in Emmy sevinci çığlığı   

Yargı ekibi dün gece büyük bir gurur yaşadı. 3 yıldır ülkemizde çok sayıda ödülün sahibi olan dizi bu kez dünyanın en büyük televizyon ödüllerinden birinin sahibi oldu ve Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “Telenovela” ödülüne layık görüldü. Ödülü dizinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmeni Ali Bilgin, senaristi Sema Ergenekon ile başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz birlikte aldı.

Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından Amerika dışında üretilen dizilere verilen Uluslararası Emmy Ödülleri Töreni dün gece New York City’de düzenlendi. 51. kez sahiplerini bulan ödüllerden biri de  ‘Yargı’nın oldu. Ödüller açıklanırken Pınar Deniz yerinden fırlayıp sevinç çığlığı attı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gupse Özay’ın “Lohusa” filminin çekimleri tamamlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir