1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özlem Türkad NGM’nin “Şehrazad” dizisinde

Seksenler başta olmak üzere birçok unutulmaz dizide rol alan Özlem Türkad yeni sezonun en iddialı dizisi “Şehrazad”ın kadrosunda…

Özlem Türkad NGM’nin “Şehrazad” dizisinde

NGM’nin yeni sezonda atv’de seyirciyle buluşacak olan “Şehrazad” dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Nazlı Heptürk’ün yapımcılığını üstlendiği dizinin İstanbul’da başlayan çekimleri Denizli’de devam etmişti. Bugün Denizli’deki son set günü… Çekimler İstanbul’da devam edecek. Etkileyici bir aşk masalının ekrana taşınacağı dizinin güçlü oyuncu kadrosuna son olarak Özlem Türkad katıldı. Değerli oyuncu dizide Süreyya’ya hayat veriyor ve dizinin komiser Mahir’inin (Burak Deniz) annesi olarak seyirci karşısına çıkacak.


Hikayesi ve senaryosu başarılı kalem Eda Tezcan’a ait olan, Emre Kabakuşak’ın yönettiği dizinin başrol kadın yıldızı genç kuşağın fenomen dizi Kardeşlerim’le parlayan yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun… Coşkun’un güzeller güzeli “Canfeza”yı canlandıracağı dizide Gürkan Uygun “Kürşat”ı, Mesut Akusta “Raşit”i, Ecem Çalhan “Sıla”yı ve Erem Vurdem de “Selim”i oynuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Arka Sokaklar’ın Samir’i Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir