1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li "Kızıl Goncalar"a flaş isim

FOX'un Özgü Namal ve Özcan Deniz'i bir araya getiren "Kızıl Goncalar" dizisinin başrol kadrosuna çok flaş bir isim dahil oldu.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar”a flaş isim

Özgü Namal ve Özcan Deniz’i buluşturan Faruk Turgut‘un patronu olduğu Gold Film‘in “Kızıl Goncalar” dizisi yeni sezonun en çok merak edilen dizilerinin başında geliyor. Dizinin Meryem’i Özgü Namal ile usta yapımcı Faruk Turgut geçen günlerde Bodrum’da bir akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ülkemizin en iyi senaristlerinden Necati Şahin‘in yazdığı, ödüllü yönetmen Ömür Atay‘ın ise çekeceği dizinin ekibine çok flaş bir isim katıldı. Cast çalışmaları devam eden dizinin başrol kadrosuna Mert Yazıcıoğlu dahil oldu. Şu günlerde Burak Özçivit‘le “Berber” adlı filmde başrolü paylaşan Yazıcıoğlu “Kızıl Goncalar”da Cüneyt rolünü canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin hastanelik oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir