1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'lü "Safir" dizisine taze kan

NTC Medya'nın Kapadokya'nın büyülü ortamında çekilen "Safir" dizisinin senaryo grubuna usta bir kalem dahil oldu.

Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’lü “Safir” dizisine taze kan

“Safir” dizisi pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. atv’de seyirciyle buluşan NTC Medya imzalı dizi her hafta Kapadokya‘nın büyülü ortamında seyirciye çok etkili bir drama sunuyor. Semih Bağcı’nın yönettiği dizide Özge Yağız (Feraye), İlhan Şen (Ateş) ve Burak Berkay Akgül‘e (Yaman) İpek Tuzcuoğlu (Gülfem), Erkan Bektaş (Vural), Müfit Kayacan (Ömer), Nur Yazar (Cemile), Can Bartu Arslan (Okan), Gizem Sevim (Aleyna), Münir Can Cindoruk (Çetin) eşlik ediyor.

Hikayesi Burcu Över ve Gül Abus Semerci’ye ait olan dizinin “Safir”in senarist kadrosuna son olarak yazdığı senaryolarla büyük beğeni toplayan usta isim Nalan Merter Savaş dahil oldu. İlgiyle izlenen dizinin senaryosunu ise 10. bölüm itibariyle Burcu Över ile birlikte Nalan Merter Savaş kaleme alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un yeni dizisi “Şahane Hayatım”dan yüksek reyting açılışı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir