1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Özder üç maymunu oynayan ünlü isimlere ateş püskürdü

Özge Özder sosyal medya sayfalarından seçimle ilgili paylaşım yapmayıp sessiz kalan ünlü isimleri eleştirdi.

Özge Özder üç maymunu oynayan ünlü isimlere ateş püskürdü
Özge Özder günlerdir sessiz kalıp ülke kaderinini belirleyecek seçimlerle ilgili hiçbir paylaşım yapmayan takipçisi yüksek ünlülere seslendi. Bir kız çocuk annesi olan Özder yazısına şu cümlerle başladı:
“Oy canlarım benim sessiz, ıssız, titrek ve pek cici amma ve lakin dilini yutmuş ve bol takipçileri canım mavi tık ile hesaplar… Az daha kaldı, dayanın kurban olduklarım… Şu seçim bir bitsin, büzüştüğünüz yerden çıkarırsınız. Sahipleriniz ölmediler ya da sizi unutmadılar meraklanmayın…
Dönersiniz havalı hayatlarınızın kurgusal paylaşımlarına meraklanmayın… Hava açacak mı, bozacak mı? Ona göre kurgulayacak sizi sahibiniz… Yoksa bu kadar zaman hiç paylaşım yapmaz mı sahibiniz?” yazdı.

Özge Özder yazısını şu çok konuşulacak sözlerle sürdürdü:

“Ne olur üstünüze alınmayın… Şimdilik çıt çıkarmıyor ki, varlığını dikkat çekip rengi sorgulanmasın… Az kaldı az dayanın… Biz de onlar onlar ölü taklidi yaparken kalplerimizden cenazelerimizi kaldıralım…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Afra Saraçoğlu, Nurgül Yeşilçay’a neden “Allah’ın delisi” dedi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir