1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Borak'tan yıllar sonra gelen bomba itiraf: Evliliğimden ayıp olmasın diye vazgeçemedim

"Empati" programına konuk olan ünlü oyuncu özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Özge Borak’tan yıllar sonra gelen bomba itiraf: Evliliğimden ayıp olmasın diye vazgeçemedim
Özge Borak son dönemde “Dünya Yerinden Oynar” adlı oyunla tiyatro izleyicisiyle buluşuyor. Borak, NTV’de Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati programına iç dünyası, ailesi, özel yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İlk evliliğini 2006–2010 yılları arasında Bülent Şakrak’la, 2. evliliğini de 2012 ile 2014 yılları arasında Ata Demirer’le yapan Özge Borak, çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
Borak, Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Sen kendi doğrularına göre yaşıyor musun?” sorusuna şu yanıtı verdi:
“Yaşamıyordum. Büyük oranla yaşamıyordum. Neden? Eski evliliklerime de gidebiliriz, doğru yolda olmadığına inandığım bir şeyden daha önce vazgeçebilirdim, ama ayıp olmasın ya şimdi o kadar da adım attık… Belki de son 8 yıldır kendi doğrularımla yaşıyorum artık, kimseye verecek bir hesabım yok, bu benim hayatım. Kimseye kötülüğüm yok, bu kararı ben verdim diye yaşıyorum hayatı…”
Usta oyuncu Selçuk Borak ile Buket Borak’ın kızı olan Özge Borak “İyi ki onların çocuğu olmuşum ve bu hayatta buluşmuşuz. Anneyle babayla arkadaş olunmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir miktar tabii ki olabilir ama, arkadaş başka bir şey, kavram karmaşasına gider fazlası. Yetişkince arkadaşlıkta iyiyiz ama, anneme söylediğim bir şeyi babamdan, babama söylediğim bir şeyi annemden duymamışımdır, kendi aralarında konuşmazlar. Muhteşemler. Eğer bu saatten sonra olabilirse, onlar gibi ebeveyn olmak isterim. Çocukluğumdan beri istediğim bir şeydi anne olmak, hep çok istedim ama olmadı. Yaşadığım ilişkilere baktığımda, kimseyi suçlamak için de söylemiyorum, o noktada bazı şeylerin yolunda gitmeme ihtimalini öngörüp, sırf sadece istiyorum diye çocuk yapmadım!” diye konuştu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Alişan çılgına döndü: Gerçekten şerefsizsiniz, adisiniz, haysiyetsizsiniz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir