1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özcan Deniz evlendi iddiası

Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'deki evinde sessiz sedasız nikah masasına oturduğu konuşuluyor.

Özcan Deniz evlendi

Özcan Deniz geçen günlerde Nişantaşı’nda Snob Magazin kamerasına takılmış ve geçen yıl yılbaşında evlilik teklif ettiği İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la nikah masasına oturmayı düşünüp düşünmediği sorusuna “Kısmet” yanıtını vermişti. Eski eşi Feyza Aktan’la oğlunun velayeti nedeniyle kanlı bıçaklı olan Deniz’in Zekeriyaköy’deki evinde hafta sonu sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı.

Özcan Deniz’in nikaha çok az sayıda kişiyi davet ettiği ve evdeki hazırlıklar için çağrılan kişilerden de ağızlarını sıkı tutmalarını rica ettikleri gelen bilgiler arasında… Dubai’ye giden Deniz, önümüzdeki günlerde dostlarıyla bir araya gelip kutlama yapacak. Özcan Deniz’in annesi geçen aylarda tv100’e verdiği röportajda “Ben Özcan’ın evlenmesine karşıyım” demişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Hazal Kaya’nın merak ettiği Aşk-u Memnu’nun yeni Nihal’i

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir