1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisi sete çıktı, ekibe yeni oyuncu 

Ünlü oyuncu Ozan Akbaba’nın kötülere savaş açan "Çırak” adlı bir kahramana hayat vereceği dizinin çekimleri dün başladı. 

Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisi sete çıktı, ekibe yeni oyuncu   

Ozan Akbaba hayalini kurduğu projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. “Anka” filminin ardından başarılı oyuncu yine hikâyesi kendisine ait olan, senaryosunu Birol Tezcan’la beraber yazdığı “Çırak” dizisinin çekimlerine başladı. Yapımcılığını Serdar Öğretici’nin üstlendiği dizi TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlanacak. Başarılı yönetmen “Ozan Uzunoğlu’nun çektiği dizi dün sete çıktı. “Çırak”ın görüntü yönetmenliğini alanının en iyilerinden Burak Kanbir yapıyor.

Damla Sönmez, Eren Hacısalihoğlu ve Erol Babaoğlu gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizide çok sayıda konuk oyuncu da yer alacak.10 bölümlük dizinin kadrosuna son olarak Yunus Emre Özcan dahil oldu. Yakın zamanda “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde rol alan Emre Özcan, dizide Çırak’a yok edeceği hedefleri hakkında bilgileri ileten ve onu yönlendiren “Hacker”ın (Damla Sönmez) abisine hayat verecek ve “Hacker 02” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ferit Aktuğ’un yeni filmi Hatıran Yeter sevgilisini ağlattı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir