1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü çiftten tiyatro oyunu... Buse Arslan oynuyor, eşi Çağrı Şensoy yönetiyor

Kuruluş Osman dizisinde Cerkutay rolüne hayat veren Çağrı Şensoy, eşi Buse Arslan'ın tek kişilik oyununa yönetmen olarak imza atacak.

Ünlü çiftten tiyatro oyunu… Buse Arslan oynuyor, eşi Çağrı Şensoy yönetiyor

Buse Arslan “Scrödinger’in Öteki Kedisi” adlı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu tek başına performans sergileyecek. Provaları tün hızıyla süren oyunda evrimleşmiş bir kedi kadın, düşünce deneyi üzerinden aşk, şöhret, görünür olma ve ötekilik kavramlarını sorguluyor.

“Scrödinger’in Öteki Kedisi” oyununu Buse Arslan‘ın geçen temmuz ayında kır düğünüyle yaşamını birleştirdiği Çağrı Şensoy yönetecek. Oyunun yapımcılığını, daha önce “Dünyada Bir Yer” ve “Fanatik” gibi sevilen projelere de imza atan Tiyatro SBR üstlenecek. “Scrödinger’in Öteki Kedisi” oyunu kasım ayında seyirciyle buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selahaddin Eyyubi’nin abisi Turanşah’ı hangi ünlü oyuncu canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir