1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halit Ergenç, Aras Bulut, Engin Akyürek, Eda Ece ve Demet Özdemir ortak yayında buluşuyor

8 kanalın 15 Şubat'ta yapacağı yayında Disney Plus yüzleri de ortak yayın için bir arada olacak.

Ortak yayın nasıl yapılacak?

Ortak yayın için hummalı bir hazırlık yapılıyor. 8 ulusal kanal önümüzdeki çarşamba uzun süre sonra görülmemiş bir dayanışmaya imza atacak ve ünlü ekran yüzleriyle deprem bölgesi için yardım toplayacak. 20.00 ile 02.00 arasındaki atv stüdyolarında gerçekleştirilecek yayında 8 kanal 2’şer 2’şer eşleşecek.

Buna göre TRT ile atv, Star ile tv8, FOX ile Kanal 7 ve Show TV ile Kanal D eşleşti. Yayına önce TRT ile atv başlayacak ve 20.00 ile 21.00 arası yayın yapacaklar. Daha sonra ise FOX’la Kanal 7 deprem bölgesi için destek toplayacak. Akış bu şekilde devam edecek.

FOX sadece kanalın değil, bünyesinde olan Disney Plus’ın da ekran yüzleriyle de yayına tam destek verecek. FOX ile Kanal 7’nin moderatörlüğünü Çağla Şıkel ile Tümer Doğru yapacak. Disney Plus’ın  marka yüzleri ve FOX’un ekran yüzleri yayında hazır olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ortak yayın nasıl yapılacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir