1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Tuna'nın yeni dizisi belli oldu

Yeteneği ve başarılı oyunculuk performansıyla en beğenilen genç aktörler arasına adını yazdıran Onur Tuna sonunda kararını verdi ve yeni sezondaki adresi belli oldu.

Onur Tuna’nın yeni dizisi belli oldu

Onur Tuna‘nın izlenme rekorları kıran Mahkum ve peşinden TOD için çektiği  “Sarmaşık” adlı dijial dizinin ardından ekrana çekeceği yeni projesi merak konusuydu. Başarılı oyuncu uzun süredir ülkemizin önde gelen birçok yapımcısından dizi ve film teklifi aldı ve sonunda kararını verdi.

Onur Tuna yeni sezon için “Gaddar”, “Üvey Hayat”, “Fırtına” ve “Şahane Hayatım” gibi dizileri hazırlayan Ay Yapım‘la anlaştı. Tuna, Kerem Çatay‘ın patronu olduğu yapım şirketinin “Şahane Hayatım” dizisiyle el sıkıştı. Polisiye türündeki dizinin yazarı Meriç Acemi… Yönetmeni ve diğer oyuncu kadrosu henüz netleşmeyen dizinin FOX‘ta yayınlanması gündemde…

thumbnail
Önerilen Yazı
Özkan Uğur’un yoğun bakımdaki doktorundan ağlatan sözler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir