1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Seyit Yaran’a Şilili fanlarından çok özel bir sürpriz

Helin Kandemir’le nisan ayında “Aşkın Yüzü” adlı filmde başrol oynamaya hazırlanan Onur Seyit Yaran’a sevenleri özel bir sürpriz yaptı.

Onur Seyit Yaran’a Şilili fanlarından çok özel bir sürpriz

Onur Seyit Yaran dün yeni yaşını kutladı. Özellikle NGM imzalı “Kardeşlerim” dizisiyle beraber ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da büyük bir fan kitlesi oluşan ünlü oyuncuya sevenleri 29. Yaş günü nedeniyle özel bir sürpriz yaptı. Yakışıklı oyuncunun Şilili fanları doğum günü nedeniyle New York Times Square Meydanı‘nda çocukluk fotoğraflarının da yer aldığı video yayınlattı.

Yeni projesi merak konusu olan Onur Seyit Yaran nisan ayında Helin Kandemir’le Sky Film imzalı Aşkın Yüzü filminde başrolü paylaşacak. Ünlü oyuncu televizyon dizisi konusunda da içine sinen bir proje çıkmazsa yeni sezon işlerini bekleyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’lı “Aile Albümü” dizisine 2 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir