1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Seyit Yaran “Yan Oda”yla dönüyor

Genç kuşağın başarılı yıldızı Onur Seyit Yaran ara verdiği setlere “Yan Oda” dizisiyle dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Onur Seyit Yaran “Yan Oda”yla dönüyor

Onur Seyit Yaran yeni dizisi için anlaşma yaptı. OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği 2024’teki en iddialı dizisi olan “Yan Oda” için el sıkışan genç yıldız dizide ünlü bir iş insanı olan Fikret Alabey’in oğlu Taylan Alabey’e hayat verecek. Genç yıldız yarın okuma provasına katılacak. Onur Seyit Yaran dizide Şelal Derya Pınar Ak’la partner olacak.

Ödüllü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmen koltuğuna oturacağı, Barış Günger’in yazdığı dizinin 1 Şubat’ta sete çıkması planlanıyor. Dizide iş insanı Fikret (Caner Cindoruk), ünlü sunucu Verda Yaldız (Şevval Sam) ile sürpriz bir evlilik yapar. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber her iki tarafın ailesi için de çok sarsıcı olur. Fikret Alabey’in eşinin ailesini de kendi lüks evine taşınmasını sağlaması özellikle malikanede yan odaları paylaşan Taylan ve Şelale için çok zor ama bir o kadar heyecan verici olacak. Dizinin gizli başrolü ise Verda’nın değerli oyuncu Melek Baykal’ın hayat vereceği annesi Cevale…

thumbnail
Önerilen Yazı
Settar Tanrıöğen dün bir ameliyat daha geçirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir