1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Ölümlü Dünya 2” serinin ilk filminin toplam gişesini 1 haftada geçti

Taff Pictures’ın Ali Atay’ın yönettiği “Ölümlü Dünya 2” filmi sinema salonlarına hareket getirdi. Fenomen komedi filmi, serinin ilk projesinin gişesini 7 günde geçti.

“Ölümlü Dünya 2” serinin ilk filminin toplam gişesini 1 haftada geçti

“Ölümlü Dünya 2” filmi 3 günde elde ettiği 401 bin 240 seyirci ve 54 milyon 129 bin 290 TL hasılatla yıla damgasını vurmuştu. Film, 62 bin ön satışla başladığı vizyon macerasında 1 haftada 658 bin 918 seyirci ve 83 milyon 316 bin 246 TL hasılata ulaştı. Böylece serinin ilk filminin toplam gişesini ilk 7 günde geçti.

“Ölümlü Dünya” serisinin 26 Ocak 2018’de seyirciyle buluşan ilk filmi 12 haftada 585 bin 498 gişe ve toplam 7 milyon 52 bin 664 TL hasılat elde etmişti. Ali Atay’ın yönettiği film Haydarpaşa Garı’nda bir lokanta işleten Mermer Ailesi hikâyesiyle yola çıkmıştı. Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve  Reha Özcan’ın rol aldığı ikinci filmde ailenin fertlerinden Zafer’in kaçırılması ve ardından yaşanan komik ve bir o kadar ilginç olaylar beyazperdeye aktarılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılın Erkeği seçilen Kenan İmirzalıoğlu: Mesele erkek olmak değil, mesele beyefendi olmak
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir