1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Ölümlü Dünya 2” filminin film müziği “Dündar Dinç” efsanesi yayına girdi

Taff Pictures imzalı “Ölümlü Dünya 2” filmi rekor ön satışşa vizyona girmiş ve 3 günde  401 bin 240 seyirci ile 54 milyon 129 bin 290 TL hasılata ulaşmıştı.

“Ölümlü Dünya 2” filminin film müziği “Dündar Dinç” efsanesi yayına girdi

“Ölümlü Dünya 2” filmi sinema salonlarına hareket getirdi ve birçok yapımcıya da yeni filmler için ilham verdi. 3 günde  401 bin 240 seyirci ile 54 milyon 129 bin 290 TL hasılata ulaşan filmin sosyal medyada da büyük ilgi gören orijinal film müziği “Dündar Dinç” filmden çıkan seyircinin yoğun ilgisi sonunda müzik platformlarında yayınlanmaya başladı. Spotify ve Apple Music’te yayına girdi. Aziz Kedi, Ali Atay ve Olgu Baran Kubilay’ın sözlerini yazdığı, Ali Atay ve Olgu Baran Kubilay’ın daa seslendirdiği Dündar Dinç singlenın lyric videosu da YouTube’da paylaşıldı.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Cemal Okan’ın üstlendiği, Ali Atay’ın yönettiği filmi Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi kaleme aldı. Yılın en iyi açılış yapan Türk komedi yapımı “Ölümlü Dünya 2“de Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aile’nin Leyla’sı Canan Ergüder’den yeni dizi geliyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir