1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ölümlü Dünya 2" filmine Güldür Güldür'den yeni flaş transfer

"Ölümlü Dünya 2" filminin çekimleri mayıs sonunda başlayacak.

“Ölümlü Dünya 2” filmine Güldür Güldür’den yeni flaş transfer

“Ölümlü Dünya 2” filmi bu kez Disney Plus için çekilecek. Taff Pictures imzalı fenomen filmin senaryosu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi imzası taşıyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım ve Güneş Hayat’ın oynadığı filmin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katılıyor.

“Ölümlü Dünya 2” filminde Mermer ailesinin yeni üyesi Şenol’u “Güldür Güldür Show”un sevilen yüzlerinden Giray Altınok canlandıracak. Şenol tüm uyumsuzlukların ahenkle dans ettiği bu garip aileye kolayca uyum sağlayacak ve kendi garip yöntemleri ile önce problemi yaratan, sonra da onu çözen olacak. İkinci filmde Mermer ailesi, Zafer’i (Doğu Demirkol) kaybetmiştir.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bodrum Seferi” filmi hangi ünlü oyuncuları buluşturdu?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir