1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Olgun Toker “Selahaddin Eyyubi” dizisinde

Etkili oyunculuğuyla adından söz ettiren Olgun Toker, TRT1’in pazartesi akşamları ilgiyle izlenen dizisi “Selahaddin Eyyubi”nin kadrosuna dahil oldu.

Olgun Toker “Selahaddin Eyyubi” dizisinde

Olgun Toker yine çok konuşulacak bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güçlü oyunculuğu ve karakter yaratmadaki başarısı ile sektörün en beğenilen oyuncuları arasında yer alan Olgun Toker, “Selahaddin Eyyubi” dizisiyle el sıkıştı. Ödüllü oyuncu 6. Bölümden itibaren seyirci karşısına çıkacak.

Toker,  Sezin Akbaşoğulları’nın hayat verdiği İsmet Hatun’un obasında yaşayan ve kaos çıkaran bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Olgun Toker “Hayat Şarkısı” dizisinde Mahir Duru, Arıza dizisinde Burak Ersoy, Güzel Günler ise Atakan rollerindeki etkili oyunculuğuyla hafızalarda yer etmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
RTÜK’ün inceleme başlattığı Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısından flaş açıklama
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir