1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca Yasak Elma'daki göndermeye ne yanıt verdi?

Bu akşam Yasak Elma dizisinin bir sahnesinde "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine gönderme yapıldı.

Oktay Kaynarca Yasak Elma’daki göndermeye ne yanıt verdi?

Yasak Elma dizisinin bu akşam ekrana gelen bir sahnesinde Oktay Kaynarca’nın  “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ve “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizilerine gönderme yapıldı. Dizide Yıldız (Eda Ece) eski eşi Doğan’a (Murat Aygen) “Düştüysek kalkmasını da biliriz evelallah… Annemin izlediği dizilerden öğreniyorum bu replikleri… ” diyor. Doğan da “Böyle diziler mi var?” diye sorunca Yıldız “Var tabii… Ben dünyaya eşkıya olmaya gelmişim ama bu yalıya sığmazam mesela… Dizilerin adı…” yanıtını verdi.

Oktay Kaynarca’nın konuyla ilgili ne yorum yapacağı merak konusu oldu. Telefonla ulaştığımız ünlü aktör “Dizinin yapımcısı da, senaristi de arkadaşımız… Kendi aralarında eğlenmişler. Biz de onların kendi aralarında eğlenmelerine güldük. Ne güzel… Demek ki bizi seyrediyorlar” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erkeğe Güven Olmaz dizisine usta oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir