1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oktay Kaynarca Seul Uluslararası Drama Ödülleri'ne aday oldu

Ünlü aktör Oktay Kaynarca "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisiyle 2023 Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nin "En İyi Aktör" dalında aday gösterildi.

Oktay Kaynarca Seul Uluslararası Drama Ödülleri’ne aday oldu

Oktay Kaynarca aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin yeni sezonu için hazırlanıyor. Bu arada ünlü aktör 21 Eylül‘de Kore kanalı KBS 2TV’de yayınlanacak törenle sahiplerini bulacak olan 2023 Seul Uluslararası Drama Ödülleri‘ne aday oldu.

Kaynarca “The Father” adıyla yurtdışına satışı yapılan “Ben Bu Cihana Sığmazam”la “En İyi Aktör” dalında yarışacak. Ünlü aktörün rakipleri arasında Fransız oyuncu Eric Cantona, 55. Primetime Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Michael Chiklis, Spyros Papadopoulos, Navid Mohammadzadeh ve Wei Fan da bulunuyor. 20-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan törende 24 dizi ve 30 aday yarışacak. Seul Uluslararası Drama Ödülleri, Kültür, Spor ve Turizm Bakanlığı, Seul Büyükşehir Hükümeti ve KBS, MBC, SBS, EBS ve CBS kanalları tarafından destekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Miray Daner’den yeni aşk bombası

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir