1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Okan Bayülgen Açıkhava'da bir ilke imza attı

Ünlü komedyen Okan Bayülgen Harbiye Açıkhava'da Shakespeare’in ölümsüz eseri III. Richard oyunundan uyarladığı "Richard" oyunuyla sevenlerinin karşısına çıktı.

Okan Bayülgen Açıkhava’da bir ilke imza attı

Okan Bayülgen büyük ilgi gören “Richard” oyunuyla  ilk kez kez Vigor Kültür Sanat’ın organizasyonuyla Harbiye Açıkhava’da sahne aldı. W. Shakespeare’in ölümsüz eseri III. Richard oyunundan uyarladığı oyunuyla tiyatroseverlerin karşısına çıkan Bayülgen’e oyunun finalinde kızı İstanbul Bayülgen de eşlik ediyor.

Kabare Dada ile Net Sanat tarafından hayata geçirilen “Richard” oyunuyla 4 bin kişiye açıkhavada tiyatro keyfi yaşayan Bayülgen ekibiyle beraber finalde seyirciyle sohbet etti. Ödüllü ‘’Richard’’ oyunu, Vigor Kültür Sanat organizasyonuyla 14 Eylül’de Antalya Açıkhava’da, 16 Eylül’de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda ve 19 Eylül’de Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda turneye çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selahaddin Eyyubi rolü için bomba yeni isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir