1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oğuzhan Koç'un "Özür Dilerim" filminin galasında gözler Demet Özdemir'i aradı

"Özür Dilerim" filminin galasına başrol oyuncusu Oğuzhan Koç'un arasının bozuk olduğu eşi Demet Özdemir'in katılıp katılmayacağı merak konusuydu.

Oğuzhan Koç’un “Özür Dilerim” filminin galasında gözler Demet Özdemir’i aradı

Demet Özdemir geçen aylarda eşi Oğuzhan Koç’un İbrahim Büyükak’la başrolünü paylaştığı “Özür Diilerim” filmine sesiyle renk katmıştı. Bu akşam filmin galası vardı. Ancak Oğuzhan Koç’la boşanma aşamasında olduğu gündeme gelen Demet Özdemir, galaya katılmadı.

Filmde oynayan herkes galaya eşiyle katılırken alyansını çıkaran Oğuzhan Koç geceye yalnız katıldı. İbrahim Büyüak “Ben yönetmen olarak sağ olsun. Filmde bir sesli yanıt sistemi var. Sesli yanıt sistemine sesiyle can verdi. Sahne de gerçekten çok komik oldu. O yüzden de sizin aracılığınızla Demet’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu sırada Oğuzhan Koç’un basın danışmanı Özgür Aras söze girerek Demet Özdemir’in “Adım Farah” dizisinin setinde olduğunu belirtti. Boşanma kararı aldığı konuşulan çiftten Oğuzhan Koç ise muhabirin konuyla ilgili sorusuna “İnan şahane bir ekibiz. Burada ustalarımız var. Filmimizi anlatıyoruz. Olayı magazine dökmeyelim. Karşılaştığımızda konuşuruz. Bugün bence bunun yeri değil” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sarp Akkaya’dan ikizi Kaya Akkaya’ya destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir