1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

OGM'nin "Yan Oda" dizisiyle görüşen Şevval Sam'a "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"

Şevval Sam, 23 yıldır Lübnan’da düzenlenen Murex D’or 2023 Uluslararası Ödülleri”nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

OGM’nin “Yan Oda” dizisiyle görüşen Şevval Sam’a “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”

Hem sahne, hem de oyunculuk alanında en çok aranılan yıldızların başında gelen Şevval Sam, Lübnan’ın görkemli törenlerinden Murex D’or 2023 Uluslararası Ödülleri”nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü seçildi. Sevval Sam Tarık Ediz tasarımı bir kıyafetle ve Tiffany&Co takılarıyla katıldığı gecede yıllara meydan okuyan güzelliği ve asaletiyle büyüledi.

Altı yıl boyunca “Yasak Elma” dizisinde Ender rolüne hayat veren Şevval Sam‘ın son olarak OGM Pictures‘ın Star TV için çekeceği “Yan Oda” dizisiyle görüştüğü öğrenildi. “Yandaki Ev” olan ismi “Yan Oda” olarak değiştirilen diziyi “Yalı Çapkını” dizisinin eski senaristi Barış Günger yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Çocuk Kalbi” kitabı sinemaya uyarlanıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir