1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Oğlu Ardıç’ı kucağına alan Kaan Urgancıoğlu: Zor bir doğumdu, mutlu sonla biten bir film gibiydi

Yargı dizisinin Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu ile geçen yaz evlendiği Burcu Denizer, oğulları Ardıç’ı 9 Aralık’ta sabah 08.00 sıralarında kucağına aldı.

Oğlu Ardıç’ı kucağına alan Kaan Urgancıoğlu: Zor bir doğumdu, mutlu sonla biten bir film gibiydi

Kaan Urgancıoğlu dün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde hayatının en güzel günlerinden birini yaşadı ve oğlu Ardıç’ı kucağına aldı. Hastane kapısında muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu “Çok şükür annenin de, Ardıç’ın da sağlık durumu iyi… Zor bir doğum oldu uzun sürdüğü için yorucu oldu ama şu an ikisi de çok iyiler…” dedi.

Babalık duygusuna hakkında soruya “Ne desem biraz sallamış olurum…Ne kadar anlamış olabilirim? Şu an annenin yaşadığı duyguyu dışarıdan ben de desteklemeye çalışıyorum. Onu hissettirmeye çalışıyorum. Şu geçtiğimiz 13-14 saat ve hamilelik süreci böyle geçti. Bundan sonraki süreçte belli olacak” diye konuştu.

Restoran işleten eşinin hamileliğinin çok rahat geçtiğini anlatan Kaan Urgancıoğlu şöyle konuştu:

“Burcu çok iyidir. Son güne kadar ben setteyken öğlen yemeklerimi, salatamı hazırlayıp gönderdi. Beklediğimden, tahmin ettiğinden çok daha üstün bir performans sergiledi. Aksine benim bazı şımarıklarım oldu. Benim açımdan kolay bir süreçti…”

Doğuma girdiğini de söyleyen oyuncu “Doğuma girdim, film izlemek gibiydi…Sanki benim başıma gelmiyor da birilerinin filmini izliyor gibiydim. Mutlu sonla biten bir film izlemiş gibi oldu. Doğumda bir desteğim olmadı. Burcu’nun elini tutmuş oldum. Bir de çok yorgun olduğumuz için film gibiydi en doğru tabir olur… Aslında taşıdığın zaman zaman strese girdiğin kendini geliştirmeye çalıştığın bir süreç Ardıç’ın doğduğu an bunların hepsinin bittiği an… Bir duygu boşalma gibi oldu o an… Çok özel tabii…” şeklinde konuştu.

Kaan Urgancıoğlu çalışma odasını bebek odası yaptıklarını belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çalışma odamı çalışma odamı kaybettim… Küçük bir masam var artık… Bununla ilgili beni hazırlamaya çalışan şeyler duyuyorum.. Bana bu kodu lütfen geçirmeyin. Çünkü nasıl bir çocukla karşılaşabiliriz bilmiyoruz. Belki çok bilge bir ruhun bedenlenmiş hali olabilir Ardıç diye düşünüyorum… Ben o pembe masallara inanmaya çalışıyorum ama süreçle ilgili sizi bilgilendireceğiz…”

Ünlü oyuncu oğlu Ardıç’ın kendisine benzediğini ifade etti ve ekledi: “Bebek açıkçası bana benziyor ama gözlerinin Burcu’ya benzemesini umut ediyorum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün’lü “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi bugün sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir