1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ödüllü yönetmen Uluç Bayraktar Tims&B’de

Uzun süredir Ay Yapım’ın iddialı projelerinin yönetmenliğini yapan Uluç Bayraktar adres değiştirdi. 

Ödüllü yönetmen Uluç Bayraktar Tims&B’de   

Uluç Bayraktar sektörün en başarılı yönetmenleri arasında yer alıyor. “Ezel”, “Karadayı”, “Çarpışma”, “İçeride”, “Babil” gibi unutulmaz dizilere ve “9.75”, “İyi Adamın 10 Günü”, “Kötü Adamın 10 Günü” ve henüz yayınlanmayan “Meraklı Adamın 10 Günü” filmlerine imza atan Bayraktar uzun yıllardır çalıştığı Ay Yapım’dan ayrıldı.

Bayraktar’ın Budapeşte’de çekilen ve Disney Plus’ın çekilmesinin ardından henüz hangi platformda yayınlanacağı belli olmayan Can Yaman’lı “El Turco” dizisinden beri ayrılık haberleri kulislerde konuşuluyordu. Son gelen haberlere göre ise Uluç Bayraktar’ın yeni adresi Tims&B oldu. Bayraktar’ın yeni sezonda ana akıma “Siyah Kalp” ve “Toprağın Kalbi” kod adlı 2 yeni dizi ile dijital platformlara yeni dizi ve filmler hazırlayan şirketin ilk olarak hangi projesini çekeceği merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı Enver kızı Elay’ın yüzünü ilk kez gösterdi, ünlüler mesaj yağmuruna tuttu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir