1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

O Kız yüreklere dokunacak

O Kız, 21 Eylül Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkıyor.

O Kız yüreklere dokunacak

O Kız dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla yeni sezona damgasını vurmaya geliyor. Kanal D’nin, yapımı Content House imzalı yeni dizisi O Kız, 21 Eylül Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Ülkemizin en güçlü kalemlerinden Sırma Yanık’ın yazdığı dizide Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrolleri paylaşıyor.

Ünlü aktör Erkan Petekkaya O Kız’da, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun zekasına sahip Kadir karakterine hayat verirken, Dilin Döğer ise Kadir’in kızı Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Özlem Günhan’ın yönettiği dizinin oyuncu kadrosu ve rolleri şöyle:

Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seversin yeni gününde yayında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir