1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nur Sürer ve Burcu Biricik 8 Mart’ta podyuma çıkacak

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Toplum Gönüllüleri yararına ünlü oyuncu Aydan Taş’ın 3. Kez düzenlediği organizasyonun onur konuğu Nur Sürer olacak.

Nur Sürer ve Burcu Biricik 8 Mart’ta podyuma çıkacak

Nur Sürer çok özel bir etkinlikte görev alacak. Aydan Taş’ın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde 3. Kez düzenlediği gece bu yıl depremzede üniversite öğrencisi Geleceğin Güçlü Kadınları’na destek olmayı hedefliyor. Son olarak “Aile” dizisinde seyirci karşısına çıkacak olan değerli oyuncu Nur Sürer Maslak TİM’de düzenlenen gecede düzenlenen defilede podyuma çıkacak.

Aydan Kaya Nur Sürer’e “Gecenin Onur Konuğu, Nur Sürer… Ne diyebilirim ki? Size olan hayranlığım, sevgim sizin ile paylaştığım bu süreçte bana daha da güç verdi ve ilham oldu. Bu dünyanın başına gelmiş çok güzel ve çok özel bir kadınsınız. Geleceğin Güçlü Kadınları için ‘Elimden ne gelirse seve seve yaparım’ diyen iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Siz iyi ki varsınız, sizi çok seviyorum Nur Ablam” sözleriyle teşekkür etti.

Çağla Şıkel’in sunacağı, Derya Uluğ’un sahne alacağı gecenin bir başka değerli konuğu ise başarılı komedyen Tolga Çevik… Gecede podyuma çıkacak diğer ünlü kadınlar, Aslı İnandık, Aslıhan Malbora, Begüm Birgören, Bestemsu Özdemir, Burcu Biricik, Cansu Tosun, Cemre Baysel Deniz Baysal Yurtçu, Deniz Işın, Dilara Aksüyek, Ecem Özkaya, Esra Dermancıoğlu, Esra Ruşan, Evrim Alasya, Hazal Türesan, İrem Helvacıoğlu, Melisa Şenolsun, Melis İşiten, Merve Oflaz, Müjde Uzman, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Pelin Karahan, Şebnem Hassanisoughi ve Yüsra Geyik… Defilede böylece Nur Sürer “Camdaki Kız” dizisinde kızını canlandıran ve şu günlerde bebek bekleyen Burcu Biricik’le aynı defilede buluşmuş olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aysel Gürel filmi bir kez daha iptal edildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir