1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

NTV’de yılbaşı gecesi yine Ceyda Düvenci’ye emanet

Bu sezon “Sakla Beni” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Ceyda Düvenci ile Sinan Canan 2023’e veda edeceğimiz 31 Aralık gecesi NTV ekranında dopdolu bir içerikle seyirci karşısına çıkacak.

NTV’de yılbaşı gecesi yine Ceyda Düvenci’ye emanet

NTV’de “Bambaşka Sohbetler” programını sunan Ceyda Düvenci, tıpkı geçen yıl olduğu gibi yine yılın son gününde 4 saatlik keyifli bir “Yılbaşı Özel” programıyla seyirci karşısına çıkacak. BBO Yapım imzalı programda Düvenci’ye sunucu olarak Sinan Canan eşlik edecek. 21.00’de başlayacak olan programda müzik, sanat, spor, moda ve astroloji alanında en iyi olan isimler konuk olacak.

Nükhet Duru’nun nostaljik şarkıları eşliğinde renk katacağı yılbaşı programında Deniz Seki, Hayko Cepkin, Umut Kurt, Öznur Serçeler, Derya Bedavacı, Ahmet Mümtaz Taylan, Zeynep Turan, Simge Aköz, Anıl Piyancı, Ayça Erturan, İkilem grubu, Zeynep Kankonde, Elif Buse Doğan, İsmail Altunsaray, Ayşe Begüm Onbaşı, Can Saraç, Selin, Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu, Aysun Kaba, Dedublüman, Retrobüs ve Tuğkan konuk olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hamiyet” müzikali 10 Ocak’ta perde açıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir