1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

NOW’dan yeni sezonda 10 yeni dizi

Şubat ayından itibaren ekran macerasına NOW olarak devam eden FOX, yeni yayın dönemi için ülkemizin önce gelen yapım şirketlerinden birbirinden iddialı projeler alacak.

NOW’dan yeni sezonda 10 yeni dizi

NOW 2024 – 2025 yayın döneminde yine birbirinden iddialı dizileri seyirciyle buluşturacak. Kulislerden sızan bilgilere göre kanal tıpkı geçen yıllarda olduğu gibi yedekli olarak yine Ay Yapım, Gold Film, MF Yapım, MedYapım, NTC Medya ve O3 Medya’ya 10’a yakın dizi siparişi vermeye hazırlanıyor. Bu sezondan 3 işi yeni sezona taşımayı da planlayan NOW’un yeni dizileri arasında MF Yapım’ın “Hırsız”, Gold Film’in “Şapkacı Kadınlar”, NTC Medya’nın “Kırmızı Taksi” ve “Kötü Kan” projeleri var.

Bu arada kulislerde dolaşan bir diğer dikkat çeken bilgi de Disney Plus’la ilgili… Önceki yıl çok sayıda yerli içerik alan Disney daha sonra bu alandaki alımı dünya çapında durdurmuştu. Şimdi Disney cephesinde tekrar suların ısındığı, platform için yeniden yerli içerik üretimine başlanacağı yönünde söylentiler kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Rıfat Şungar “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 15 Nisan 2024

    Show TV hakkında soruşturma kanalı şikayet ediyorum kızıyorum şu anda kızılcık şerbeti adlı dizisi yayında kaldırıldı istemiyorum artık yeter 19 Nisan 2024 cuma günü olmayacak gibi istemiyorum erken final olacak istemiyorum hoş kal birsen hanım selamlar saygılar sunuyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir