1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nilsu Berfin Aktaş'a Paris'te "En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü"...

"Yaz Şarkısı" dizisiyle yaz ekranını renklendirmeye hazırlanan Nilsu Berfin Aktaş, Paris'te özel bir ödülün sahibi oldu.

Nilsu Berfin Aktaş’a Paris’te “En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü”…

Nilsu Berfin Aktaş “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinin hemen ardından yeni dizi anlaşması yapmış ve FOX’ta ekrana gelecek Pastel Film imzalı “Yaz Şarkısı” dizisiyle anlaşmıştı. 24 yaşındaki yetenekli oyuncu yeni dizisinde Yaz adlı idealist bir karaktere hayat veriyor. Nilsu Berfin Aktaş dün akşam Moon Life dergisinin Paris’te düzenlediği ödül töreninde “En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü”nün sahibi oldu.

Törene Tuvana Büyükçınar imzalı çok şık bir elbiseyle katılan Nilsu Berfin Aktaş, “Ah Paris ne güzelsin, sen bana güç ve enerji verdin. Çok sevdim seni… Tekrar görüşelim, arayı çok açma… Seni seviyorum. Veee tabii ki bu güzel elbiseyi bana tasarlayan ve yine beni çok özel ve prenses gibi hissettiren Tuvana Büyükçınar ve ekibine kocaman kucak dolusu teşekkürler. Ufukcuğum balım iyi ki benimlesin. Sizleri seviyorum” mesajını paylaştı. Eşi Serdar Sertçelik’e boşanma davası açmaya hazırlanan genç oyuncuya aldığı ödül ve gördüğü destek moral kaynağı oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yerli Johnny Depp Ozan Güven’in şiddet davası 3. yılına giriyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir