1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nilsu Berfin Aktaş hangi dizinin başrol oyuncusu oldu?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin güzel yıldızı Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni projesi belli oldu.

Nilsu Berfin Aktaş hangi dizinin başrol oyuncusu oldu?

Nilsu Berfin Aktaş kariyer yolculuğundaki başarısını ekranın en özel işleri arasında yer alan “Gelsin Hayat Bildiği Gibi“yle devam ettirmişti. BKM imzalı dizi 41. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin güzel yıldızlarından Nilsu Berfin Aktaş‘a final haberi geldiği günden beri dizi ve film sektöründen birçok iş teklifi yağmaya başlamıştı. Aktaş, tercihini yaptı ve senaryosunu çok sevdiği Pastel Film‘le anlaştı.

Nilsu Berfin Aktaş, Yaşar ve Efe İrvül’ün patronu olduğu şirketin FOX için çekeceği dizisi “Gül ve Diken” dizisiyle anlaştı. Doğa Can Anafarta‘nın yöneteceği dizinin hikâyesi Can Sinan’a ait. Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldığı dizide Nilsu Berfin Aktaş’a partner aranıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alparslan Büyük Selçuklu dizisine 2 güzel oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir
ahmet kural

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir