1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nihal Yalçın'dan Merve Dizdar'a seçim hatırlatması

Nihal Yalçın, Cannes Film Festivali'nde aldığı ödülle Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatan Merve Dizdar'a seçimle ilgili hatırlatma yaptı.

Nihal Yalçın’dan Merve Dizdar’a seçim hatırlatması

Merve Dizdar‘ın Cannes Film Festivali‘nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanması büyük sevinç yarattı. Dizdar’ı tebrik eden isimlerden biri de meslektaşı Nihal Yalçın‘dı. Kendisi de bol ödüllü oyuncular arasında yer alan Yalçın “Merve Dizdar Cannes’da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı. Çığlık, kıyamet! Duygulardan duygulara. Değişim başladı! Cannes’ da liyakat kazandı” tweet’lerini attı. Yalçın ayrıca Dizdar’a “Merve dönüyorsunuz, değil mi? Yarın seçim var malum” mesajını atmayı da ihmal etmedi.

Nihal Yalçın, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun “Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar’ı yürekten kutluyorum. “Türkiye’de hakkettiği güzel günleri yaşamayı bekleyen tüm mücadeleci ruhlara” bugün hep birlikte demokrasiyi armağan edeceğiz” tweet’ini de sayfasından yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Partneri Uğur Uzunel’den Merve Dizdar’a büyük destek: Gururdan çatlamak üzereyim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir