1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İhanet sorusuna sinirlenen Neslihan Atagül: Kadir bana annemden bile yakın

Neslihan Atagül katıldığı söyleşide eşi Kadir Doğulu'nun kendisini aldattığı iddiasıyla ilgili gelen soru üzerine gerildi.

İhanet sorusuna sinirlenen  Neslihan Atagül: Kadir bana annemden bile yakın

Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu Azerbaycan’da katıldıkları bir söyleşide özel hayatıyla ilgili gelen soru üzerine sinirlendi. Geçen hafta Kadir Doğulu’nun bayram tatili için gittiği Alaçatı’da eşini aldattığı iddia edilmiş, ardından Doğulu’nun imam nikahıyla başka bir kadınla daha evli olduğu öne sürülmüştü. Neslihan Atagül soruyu soran genç kıza “Neyi merak ettiniz acaba? Şu an siz gerçekten bunu mu merak ediyorsunuz? Bu gördüğüne neden inanmıyorsun? Bunu merak ediyorsun” diyerek çıkıştı.

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:
“En korktuğunuz anları düşünün, kimseyle paylaşamıyorsunuz. Yeri geliyor anneniz bile sizi doğuran bile sizi anlayamıyor. Benim öyle… Yeri geldiğinde annem beni anlamıyor ve ben sürekli kendimi anlatmaya çalışıyorum. Bana annemden daha yakın biri var şu hayatta… Babamdan çok daha yakın biri var şu an hayatta… Eşim Kadir ama eşim olmadan önce insan ve ben şu anda bu yakınlığı onunla deneyimleyebiliyorum. Biz ne olursa olsun Kadir’le birbirimizi yargılamadan önce oturup birbirimizin gözlerinizin içine bakıp anlaşıyoruz. Bunu annemle yapamıyorum. ‘Çok yakın’ dediğim her şeyimi bilen arkadaşlarımla yapamıyorum ama Kadir’le bunu yapabiliyorum…”
thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin dijital platformu yayın hayatına başlıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir