1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Necip Memili "Sandık Kokusu" dizisinde

Özge Özpirinçci ile Metin Akdülger'i buluşturan "Sandık Kokusu" dizisinin kadrosuna bir flaş oyuncu daha katıldı.

Necip Memili “Sandık Kokusu” dizisinde

Dün akşam Adana Film Festivali‘nde Umut Evirgen‘in yönettiği “Annesinin Kuzusu” filmindeki performansıyla “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” dalında ödül alan Necip Memili‘nin yeni adresi belli oldu. Şu günlerde “Arap Kadri ve Tarzan” filminde Ahmet Mümtaz Taylan‘la başrolü paylaşan Memili’nin yeni dizisi “Sandık Kokusu” oldu.

Show TV‘de yayınlanacak olan dizi O3 Medya imzası taşıyor. Zeynep Günay‘ın genel yönetmenliğini yapacağı, Nezaket Coşkun‘un yöneteceği “Sandık Kokusu”nda bir anne kız hikâyesi üzerinden aile ilişkileri sorgulanıyor. Ülkemizin en iyi kalemlerinden Melis Civelek ile Zeynep Gür‘ün yazdığı dizi Karsu’nun (Özge Özpirinçci) doğum sahnesiyle başlıyor. Çekimlerinin 15 Ekim gibi başlaması planlanan dizide Necip Memili, Karsu’nun eşi Reha’ya hayat verecek. Dizinin başrol karakterlerinden Karsu’nun annesi Filiz için de değerli oyuncu Demet Akbağ‘a teklif götürüldü.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yasak Elma” dizisinin Asuman’ı Melisa Doğu’dan yeni proje

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir