1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nebahat Çehre setlere mi dönüyor?

Uzun süredir dizi setlerinden uzak olan Nebahat Çehre cephesinden güzel haberler var.

Nebahat Çehre setlere mi dönüyor?

Aşk -ı Memnu efsanesiyle hâlâ ekranda olan Yeşilçam’ın değerli oyuncularından Nebahat Çehre uzun süredir dizi setlerinden uzak… Bugüne kadar çok sayıda teklif alan Çehre’nin farklı bir rol arayışında olduğu biliniyordu. Yaş aldıkça güzelleşen kadın Nebahat Çehre, yakın zamanda bir yatak reklamında kamera karşısına geçmişti. Gelen reklam tekliflerini değerlendirmeden önce ince eleyip sık dokuyan Çehre’nin yeni bir marka ile el sıkıştığı konuşuluyor.

Hayranlarının artık ekranda yeniden görmek istediği Nebahat Çehre cephesinden güzel haberler var. Setleri çok özlediği ve çalışmak istediği öğrenilen Çehre, şu sıralar 2 senaryo okuyor. Çehre eğer projeyi severse yakın zamanda başarılı oyunculuğuyla tekrar ekranlara geri dönecek.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un filminin kod adı ne?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir