1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Reyting şoku yaşayan Ne Gemiler Yaktım’a bir şans daha verildi

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın kaderine meydan okuyan iki kadına hayat verdikleri Ne Gemiler Yaktım reytinglerde beklentiyi karşılamadı.

Reyting şoku yaşayan Ne Gemiler Yaktım’a bir şans daha verildi

Ne Gemiler Yaktım dizisiyle ilgili Show TV ani bir karar aldı ve yayın gününü değiştirdi. Altan Dönmez’in yönettiği dizinin yeni yayın günü Pazar oldu. Pazartesinden hafta sonuna taşınan dizinin ilk bölümü 7 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ı Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendille buluşturan dizide Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat da başlıca rolleri paylaşıyor. Dizinin yeni tanıtımında Yasemin’i (Erkan Kolçak Köstendil) sorguya alan Toprak’ın, müdürüne; “Kuzenimin katili, daha doğrusu katil zanlısı…” diyerek gerilimi yükseltiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nda “Ferit” için Nevra geliyor… Hande Erçel iddiası balon çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir