1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mutluyuz filmini 3 günde kaç kişi izledi?

25 Film imzalı "Mutluyuz" filmi ilk vizyondaki ilk 3 gününde 73 bin 74 seyirci tarafından izlendi.

Mutluyuz filmini 3 günde kaç kişi izledi?
İbrahim Büyükak ile Yasemin Sakallıoğlu‘nun başrolünü paylaştığı “Mutluyuz” filmi, ilk 3 gününde 73 bin 74 seyirci ile 9 milyon 632 bin 624 TL hasılata ulaştı Fırat Parlak ve Koray Şahin’in ortağı olduğu 25 Film imzalı “Mutluyuz” filminde iki ünlü komedyene Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır eşlik etti.

Filmin geniş bir seyirci kitlesine ulaşmasını çok istediklerini ifade edenİbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu geçen hafta İzmir ve Bursa’daki galada seyirciden tam not aldı. “Mutluyuz” filminde Ferhat ve Aslı adlı 3 yıllık evki bir çiftin çıktıkları tatilde yaşadıkları eğlenceli olaylar ve birbirlerine yeniden açık olma sürecini renkli bir dille anlatıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mutluyuz filmini 3 günde kaç kişi izledi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir