1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mustafa Üstündağ’ın 1600 TL’lik telefonu

Bu sezon “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde Behçet rolüne hayat veren ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, kullandığı eski model mütevazı telefonla dikkat çekiyor.

Mustafa Üstündağ’ın 1600 TL’lik telefonu

Yeni çıkan astronomik fiyatlı telefonları almak için günler öncesinden kuyruklara giren insanların çoğunlukta olduğu günümüzde ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ’ın kullandığı mütevazı telefon dikkat çekti. Yakın zamanda Orhan Usta filmine hayat verdiği “Emanet” filmiyle de sinema salonlarında seyirciyle buluşan ünlü oyuncu Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk oldu.

Bir online alışveriş sitesinden 1600 liraya aldığı telefonu dizide de kullanan Mustafa Üstündağ “Telefona o kadar yüksek paralar ödemek istemedim. Bu telefonu 1600 TL’ye aldım. Benim o kadar varyasyonlu bir telefona ihtiyacım yok. Ben bir yayıncı değilim. Bir telefonla bir şey çekip onu hemen montaj yapan birisi de değilim. Neden öyle bir telefon kullanmak zorunda kalayım? Benim kullandığım sadece whatsApp ve sosyal medya… Ama mutlaka kullandığım bir tablet de var. Setten konum geliyor ya da fotoğraf geliyor. Onlara bakmak için kullanıyorum” diye konuştu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir