1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Yıldırım’lı “Nefes - Yer Eksi İki” filminin biletleri ön satışta

Teşkilat dizisindeki etkili oyunculuğuyla seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın yeni filmi “Nefes - Yer Eksi İki” 15 Aralık Cuma günü tüm Türkiye’de vizyona girecek.

Murat Yıldırım’lı “Nefes – Yer Eksi İki” filminin biletleri ön satışta

Murat Yıldırım’ın İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat ve Eren Hacısalihoğlu gibi ünlü isimlerle kamera karşısına geçtiği TRT ortak yapımı “Nefes – Yer Eksi İki” filminin biletleri ön satışa çıktı. 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en zorlu ve çetin şartlarında kesişen gerçek hayat hikayelerini anlatan film seyirciye duygusal anlar yaşatacak.

Sarsıcı bir Mehmetçik destanının seyirciyle buluşacağı film terörü en acımasız gerçekliğiyle gözler önüne serecek. Hakan Evrensel‘in yazdığı film, çarpıcı senaryosuyla ilgi uyandırıyor. Yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un, yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun üstlendiği film, 2 bin metre yükseklikteki bir karakolda geçen ve bölgede görev yapmış birçok gerçek kahramandan izler taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selim Bayraktar’ın yeni dizisi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir