1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Yıldırım'lı “Nefes - Yer Eksi İki” filmi bugün vizyona girdi

Hakan Evrensel'in yazdığı, Ozan Uzunoğlu'nun yönettiği "Nefes Yer Eksi İki" filmi 11 bin ön satışla bugün vizyona girdi.

Murat Yıldırım’lı “Nefes – Yer Eksi İki” filmi bugün vizyona girdi

Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci ve Arda Anarat’ın başlıca rollerini paylaştığı “Nefes Yer Eksi İki” filmi bugün 310 salonda seyirciyle buluştu. Hakan Evrensel’in kendi romanından uyarladığı film 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en zorlu ve çetin şartlarında Mehmetçik’i kahramanlık destanını çarpıcı bir kurguyla ele alıyor. Murat Yıldırım’ın Yüzbaşı Tayfun Güner rolüne hayat verdiği film 11 bin önsatışla seyirciyle buluştu.

Yapımcılığını Orgino Media Production- Mustafa Cihat Durmuş’un üstlendiği, TRT Ortak Yapımı filmin hikâyesi İki bin metre yükseklikteki bir karakolda geçiyor. Ozan Uzunoğlu’nun yönettiği filmi izleyenler gözyaşlarını tutamıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir