1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Yıldırım: İman’la daha çok beraber vakit geçirmek için sette karavanımız var

“Teşkilat” dizisinin Ömer’i Murat Yıldırım, son günlerde Mehmetçiğimizin kahramanlık destanını anlatan “Nefes Yer Eksi İki” filmiyle gündemde…

Murat Yıldırım: İman’la daha çok beraber vakit geçirmek için sette karavanımız var

Murat Yıldırım iş hayatında yoğun bir dönem yaşıyor. Ünlü oyuncu hem iki sezondur başrolünü oynadığı “Teşkilat” dizisi, hem peş peşe çektiği reklam filmleri, hem de 3 haftada 363 bin 118 seyirciye ulaşan “Nefes Yer Eksi İki” filmiyle adından ettiriyor. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan Murat Yıldırım, iş hayatının yoğun temposunun yanı sıra ev hayatını da ihmal etmemeye özen gösterdiğini belirtti ve şöyle konuştu:

 “Yoğun olmayı, çalışmayı çok seviyorum. Boş zamanlarımda da yine ailemleyim. Film çekerken, dizi çekerken, reklam çekerken, ailemle birlikteyim. İman’la beraber vakit geçirmeliyiz. Sonuçta bizim karavanımız var; orası bizim evimiz… Ev ortamı oluşturduk kendinize… Haftanın 6 gün neredeyse çekim oluyor, bundan şikayetçi değilim… Bazen karavana kızım Miray da geliyor. Ara boşluklarım oluyor. Hep onların programlarını yapıyorum. Uyku saatine göre evin yakınlarında olduğu zaman mutlaka Miray gelir, öbür türlü sabahleyin çıkarken uyuyor oluyor. Akşam döndüğümde uyuyor oluyor, bebeğim, hiç göremiyorum ama ikisi bir arada olabiliyormuş…”

Ortadoğu’da çok tanınan bir isim olan Faslı eşi İman Elbani’nin İstanbul’a alıştığını belirten Yıldırım “İman hep benimle beraber, birbirimizi çok seviyoruz… Bizim ilişkimiz ilk görüşte aşkın çok daha üstüne çıktı. İkinci görüşmemizde evlilik teklif etmiştim. Biz birbirimizi tanıdıkça, birbirimizle ilgilendikçe birbirimizi daha çok sevmeye başladık” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kardeşlerim’in yıldızları Lizge Cömert ve Bilal Yiğit Koçak Miami yolcusu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir